Minutul de Sănătate: Beneficiile fierului pentru organism

Fezivit C® te invită să asculţi în fiecare zi „minutul de sănătate. Fezivit C® este un supliment alimentar marca Nutriensa®, produs românesc, fabricat la Antibiotice Iaşi. Citiţi cu atenţie prospectul.

Fierul este un mineral de care organismul are nevoie pentru creștere și dezvoltare. Corpul tău folosește fierul pentru a produce hemoglobină, o proteină din globulele roșii care transportă oxigen din plămâni către toate părțile corpului și mioglobină, o proteină care oferă oxigen mușchilor.

Fierul este esențial pentru procese metabolice multiple, inclusiv transportul de oxigen, sinteza ADN-ului și producţia de energie, ajută la menţinerea unui sistem imunitar funcţional. Fără destul fier, corpul produce globule roşii mai mici şi mai puţine. Rezultatul constă în cantitatea de hemoglobină disponibilă mai mică iar celule corpului nu vor fi alimentate cu o cantitate suficientă de oxigen. Aceasta poate duce la oboseala mentală, iritabilitate, ameţeli sau pierderea rapidă a concentrării.

FEZIVIT C® este cu tine și te suține. Complexul de fier, zinc și vitamina C are proprietăți benefice în stările de oboseală, în protejarea celulelor de stresul oxidativ și ajută la o bună funcționare a organismului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.