Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Aportul simultan de magneziu și calciu este esențial pentru multe procese din organism

Cercetările au arătat că cele două minerale, magneziu și calciul, se susțin reciproc, generând efecte pozitive. Ele se regăsesc împreună chiar și în laptele matern.

Magneziul joacă un rol important în absorbția și distribuția calciului în celulele corpului. Ambele minerale contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular.

În timp ce calciul este necesar pentru contracția musculară, magneziul este implicat în relaxarea musculară.

Adulților li se recomandă să ia 1000 mg calciu pe zi. Laptele și produsele lactate sunt furnizorul numărul 1 de calciu. Dar și legumele verzi pot fi surse bune de calciu, iar 100 de grame de migdale conțin 250 mg de calciu.

Acolo unde alimentația este deficitară, putem apela la suplimentele alimentare care conțin această combinație de magneziu și calciu: Doppelherz aktiv Magneziu+Calciu+D3, sub formă de comprimate sau comprimate efervescente, cu o formulă echilibrată, contribuie la buna funcționare a organismului, la orice vârstă.

În mod special însă, poate fi util persoanelor de vârsta a treia și femeilor aflate la menopauză, pentru că, în cazul lor, este posibil ca organismul să nu mai poată utiliza calciul în condiții optime.

Astfel, în acest produs găsești cele două substanțe minerale de importanță vitală într-un singur comprimat, alături de fixatorul Vitamina D3, care contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, precum și a sănătății sistemului osos.

Doppelherz aktiv Magneziu+Calciu+D3 este disponibil în farmacii sau pentru comenzi online pe sanatatelatineacasa.ro.

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.