Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Aerul ventilat, un prim factor care favorizează apariția durerii în gât

Cu toții stăm multă vreme în spații cu aer ventilat, fie el cald sau rece: acasă, la serviciu, în mașini, tren sau avion.

În aceste cazuri, sistemele de ventilat usucă aerul și ne obligă cel mai frecvent să inspirăm pe gură, ceea ce duce la iritarea gâtului și facilitarea pătrunderii virusurilor și bacteriilor în corp. De asemenea, un aer prea uscat poate genera tuse seacă.

Atunci când nu avem la îndemână soluții tehnice pentru umidificarea aerului din încăpere, putem alege comprimate gumate pentru supt cu ingrediente 100% naturale, care au în compoziție: lichen de piatră, măceș și nalbă.

Acestea hidratează gâtul și formează un film protector la suprafața faringelui, ceea ce reduce senzația de gât iritat și tuse seacă.

Lichenul de piatră este utilizat în medicina populară încă din secolul al XVII-lea pentru apărarea gâtului iritat și pentru calmarea tusei uscate, iritative.

Eficacitatea sa e susținută în prezent inclusiv de monografiile plantei publicate de Organizația Mondială a Sănătatii și Agenția Europeană a Medicamentului.

Astfel, utilizarea comprimatelor gumate pentru supt cu lichen de piatră este de mare utilitate în cazul în care suntem nevoiți să inspirăm un aer uscat, ventilat, fie el cald sau rece.

Utilizarea zilnică a comprimatelor cu lichen de piatră este un prim gest sănătos pentru starea de sănătate a întregului organism.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.