Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Aerul, soluția omniprezentă pentru a scăpa de tuse seacă și gât iritat

Ne-am propus să vorbim despre soluții la îndemână care ne ajută atunci când avem tuse seacă sau gâtul iritat, iar acum abordăm o soluție omniprezentă, aerul.

Folosindu-ne corect de el, prin simpla inspirație conștientă pe nas și expirație pe gură, putem reduce pătrunderea microbilor, a substanțelor iritante din mediu, precum și a aerului foarte rece în organism.

Aerul pătruns prin orificiile nazale suferă un proces de încălzire, purificare și saturare cu apă, proces ce este apoi continuat în trahee, bronhii și bronhiole.

Atunci când acest proces nu are loc, iar inspirația este realizată pe gură, pătrunderea virusurilor și bacteriilor în corp este facilitată.

Acestea aderă la suprafața interioară a gâtului, ceea ce duce la apariția iritației în gât și a tusei seci, de natură faringiană.

Pentru cazurile când respirăm pe gură, avem la îndemână terapii naturale care să ne apere împotriva gâtului iritat și a tusei seci de origine faringiană. Acestea sunt comprimatele gumate pentru supt cu 100% ingrediente active naturale, care conțin extract de Lichen de piatră, Măceșe și Nalbă.

Datorită compoziției cu peste 70% mucilagii naturale, extractul de Lichen de piatră îmbracă suprafața interioară a gâtului cu un film protector, care împiedică deshidratarea, ține la distanțăa microbii agresori și calmează tusea seacă și gâtul iritat.

Este important că aceste comprimate gumate pentru supt cu Lichen de piatră pot să fie folosite în siguranță și de către diabetici, femei însărcinate sau care alăptează și copii cu vârsta de peste 4 ani.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Motoki Tonn/Unsplash