Confidenţialitate

Ministrul Turcan, în fața criticilor că nu a purtat mască la o acțiune de împădurire: Cred cu tărie în nevoia respectării măsurilor

Ministrul Muncii a răspuns criticilor primite pentru că nu a purtat mască de protecţie la o acţiune de împădurire care a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, în zona Sibiului.

”Condiţia pentru participarea la acţiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen. De asemenea, la locaţia din aer liber, situată pe deal, au fost disponibile măşti şi dezinfectanţi. Cea mai apropiată localitate se află la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33. Fotografiile invocate nu au fost reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber. Măştile au fost purtate, cu puţine excepţii, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare”, a scris Raluca Turcan, marți seară, pe Facebook.

”Rămân o adeptă a măştii de protecţie şi a vaccinării şi cred în continuare, cu tărie, în nevoia respectării măsurilor. (…) Repet, în mare parte a celor 5 ore, masca a fost purtată. Îmi doresc să rămânem toţi prudenţi, echilibraţi şi să trecem cu bine de aceste momente”, a adăugat Raluca Turcan, care a postat, la rândul său, mai multe fotografii de la respectiva acţiune, în care apar purtând mască atât ea, cât şi ceilalţi participanţi.

❗️Un răspuns clar pentru criticile care mi s-au adus astăzi, referitoare la acțiunea de împădurire de sâmbătă:

➡️…

Publicată de Raluca Turcan pe Marţi, 30 martie 2021

FOTO: Facebook.com/RalucaTurcan