Ministrul Muncii, amenințat de un pensionar recalcitrant | VIDEO

O conferinţă de presă a Ministrului Muncii a fost perturbată, duminică, de un pensionar.

Bărbatul a amenințat-o atât pe Violeta Alexandru, cât și pe celelalte persoane prezente.

Vârstnicul recalcitrant i-a întrerupt ministrului discursul, strigându-i ”Măreşte-mi pensia” sau ”Minciuni, mincinoaso”.

Scandalagiul s-a liniştit abia după ce ministrul i-a cerut datele de contact.

Candidat la Primăria Sectorului 6, liberalul Cirpian Ciucu l-a acuzat pe actualul edil, social-democratul Gabriel Mutu, că s-ar afla în spatele acțiunii.

Ulterior, pensionarul a fost amendat de polițiști.

„PSD pierde în Capitală!
Îți dai seama după agresivitatea lor, după disperarea lor. Nicio comunicare publică a PNL sau a candidatului dreptei, Nicușor Dan nu se desfășoară în condiții de normalitate în București. Capitala este confiscată de clanurile conectate la PSD. Cu asta ne luptăm! Nu ne lasă să comunicăm cu oamenii, pe domeniul public.

Alături de echipa PNL Sector 6 și de Președintele ei, Ciprian Ciucu, am organizat astăzi o conferință de presă pentru a prezenta bilanțul dezastruos al lui Mutu – PSD la Sectorul 6. Nu am fost lăsați să vorbim. Știm cine stă în spatele acestei manevre de bruiere, ne-au spus-o oamenii. PSD ai ajuns jos, jos de tot dacă te folosești de pensionari! De ce, în loc să folosească bătrânii, nu iese G. Mutu – PSD să arate că este curajos, să iasă pe stradă și să explice câți bani a cheltuit și pentru ce? Să ne spună despre afacerile imobiliare. Despre achizițiile publice de la sectorul 6. Să ne spună cine sunt angajații lui din primărie. Să ne spună banii pe care i-a dat la presă în speranța că aceasta o să nu scrie rău despre el.
PSD îi folosește pe pensionari, îi agită, le exploatează nevoile pentru câștig electoral, îi minte pentru a îi speria. Acesta este PSD! Pensionarii trebuie să știe de la mine că nu mi-am bătut niciodată joc de cineva. Niciodată. Am fost și rămân un om corect. De altfel, până la sfârșitul evenimentului de astăzi, am reușit să trecem de la țipete și amenințări cu moartea la manifestarea respectului pentru munca mea la Minister și pentru echipa PNL București. Mutu – PSD, ai eșuat total astăzi! Așa va fi și în noaptea alegerilor! Sectorul 6 nu se conduce prin manipulări, ci prin competență.

De la Bădulescu – grobianul, omul Gabrielei Firea – PSD cel care l-a agresat pe Nicușor Dan, candidatul dreptei din Capitală pentru Primar General, la angajații firmei de salubritate din Sectorul 5 care aruncau încontinuu cu apă/soluție dezinfectantă peste Nicușor și Liderul PNL din Consiliul General, Stelian Bujduveanu, s-a ajuns la o nouă etapă a agresivității PSD în Capitală. Pensionari extrem de agitați amenințând că mă omoară!

Nu putem lăsa Capitala în mâinile PSD. Ne duce la dezastru. Vrea PSD să se ajungă la agresiune fizică în Capitală? Uitați-vă bine la tot ceea ce se întâmplă. PSD ne închide orice șansă de a face din oraș o Capitală civilizată.

Voi merge în fiecare casă din sectorul 6 și le pun oamenilor în mână acest bilanț din care se vede cu ochiul liber cum au tocat bani (mulți!) în acești patru ani. De aceea le este frică de noi. Luăm Primăria și arătăm tot. Facem treabă împreună. Am spus și repet și aici, regret greșelile PNL din Sectorul 6. Le asum eu deși nu am fost la conducerea PNL București atunci când s-au întâmplat. Am învățat din ele. Cu atât mai mare responsabilitea să demonstrăm, noi, noua echipă, că se poate face treabă.

Celelalte partide din opoziția de astăzi la PSD în Capitală trebuie să înțealeagă că aceste manifestări, agresive, folosind tactici de manipulare a oamenilor amărâți sunt îndreptate înspre PNL pentru că a făcut dovada că luptă să scoată ciuma roșie de la conducerea primăriilor. Să ne unim forțele și vom fi și mai puternici. Să ne concentrăm pe ceea ce ne unește – obiectivul final: București fără PSD – București civilizat”, a scris ulterior Violeta Alexandru pe Facebook.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS