Ministrul Marius Constantin Budăi și-a încurcat foile cu discursul la Bruxelles – VIDEO

Ministrul Muncii, Marius Constantin Budăi, a încurcat hârtiile pe care avea scris discursul, astfel încât a început să citească, fără niciun sens, fraze fără legătură între ele.

Ministrul român a sesizat totuși rapid eroarea, și-a cerut scuze, și a căutat să potrivească hârtiile cu discursul în ordinea corectă.

Pentru urmăritorii săi din țară, Marius Constantin Budăi pare mulțumit față de modul în care s-a prezentat la Bruxelles, notând pe Facebook că ”i-am asigurat pe partenerii din Parlamentul European de întreaga noastră deschidere pentru identificarea celor mai bune soluții în vederea finalizării legislației muncii în UE. Mulțumesc europarlamentarilor români pentru sprijin”.

Eroarea făcută de Marius Constantin Budăi vine după ce în urmă cu o zi Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a prezentat în Comisia de Pescuit a Parlamentului European prioritățile președinției României.

Prins în vârtejul întrebărilor despre impactul Brexit-ului asupra pescuitului, ministrul Petre Daea a vorbit despre cormoranii din piscine și a avut un discurs incoerent, fără să răspundă concret preocupărilor legate de BREXIT.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS