Confidenţialitate

Ministrul Internelor felicită un jandarm care a salvat, în timpul liber, 5 victime ale unui accident rutier

Ministrul Afacerilor Interne a felicitat, luni seară, un jandarm bucureștean care a salvat în timpul liber cinci persoane implicate într-un accident rutier.

În vârstă de 25 de ani, tânărul a scos din maşină toate victimele.

La locul accidentului exista pericol de explozie.

”Dragi prieteni, Astăzi mi-am dorit să dedic câteva clipe lui Emil, un tânăr cu prezenţă de spirit, curaj şi dragoste faţă de oameni. Emil a salvat cinci persoane, între care şi o tânără însărcinată, dintr-o maşină avariată, răsturnată în afara părţii carosabile. Poate că veţi spune că foarte mulţi semeni de-ai noştri ar fi procedat la fel. Poate! Dar, el a fost singurul care a oprit la locul accidentului, deşi prin zonă mai treceau şi alte maşini. Era în timpul său liber şi nu a ezitat nici o clipă să ofere ajutor. Cu multă grijă i-a scos pe toţi afară în siguranţă. Ulterior, i-a transportat pe rând la maşina sa, fiindcă exista în orice moment pericolul unei explozii”, a scris Marcel Vela, luni seară, pe Facebook.

”La doar 25 de ani, Emil a demonstrat că şi-a ales meseria potrivită, cea de a fi in slujba oamenilor! Emil este la început de carieră în cadrul Jandarmeriei Bucureşti şi sunt sigur că va avea o carieră frumoasă şi plină de satisfacţii. Pentru că asta merită pe deplin Felicitări, tinere salvator!”, a adăugat ministrul.

Accidentul s-a produs, marţea trecută, în apropiere de Urziceni, iar jandarmul se îndrepta către Buzău, unde locuiesc părinţii săi.