Confidenţialitate

Ministrul Finanţelor anunță că poate aproba subvenţionarea gigacaloriei în Capitală, însă cere o discuţie cu primarul Nicuşor Dan | AUDIO

Ministrul Adrian Câciu sustine că Primaria Capitalei este cea mai bogată din țară și nu-și explică de ce edilul general nu e în stare să rezolve problemele care țin de furnizarea apei calde și căldurii pentru bucureșteni.

Discuția dintre primarul Nicușor Dan și miniștrii Finanţelor, Dezvoltării și Energiei ar urma să aiba loc pe 10 decembrie:

”Este vorba de a nu da niște bani din nou iar dumneavoastră și cu mine să nu primim acea căldură. Avem demnitari aleși în funcții de primari, noi îi ajutăm dar corect și fără să risipim banii pentru că bani la Primăria Capitalei s-au dus și în acest an, s-au dus și în anii trecuți. Această Primărie a Capitalei e cea mai bogată primărie din România. De ce această primărie mereu acumulează datorii tocmai pe acest subiect? … Bani la Ministerul Finanțelor sunt dar să avem această discuție pe 10.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a  propus creşterea la 280 de lei a preţului gigacaloriei suportat de către bucureşteni si a solicitat peste 900 milioane lei de la Guvern, pentru subventionare.

Autor: Ada Sârbu

Sursa Foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: ANRE: Mai mulți furnizori de electricitate și gaze naturale, amendați cu 2,4 milioane de lei în 2021 | AUDIO