Confidenţialitate

Ministrul de Interne trimite Corpul de Control la Bistrița pentru verificări în cazul femeii bătute pe stradă

Ministrul de interne, Lucian Bode, vrea să știe cum au acționat polițiștii în cazul femeii bătute în plină stradă de soțul ei, așa că a trimis Corpul de Control la Bistrița.

Lucian Bode spune că acest caz vine la puțin timp, după ce a cerut tuturor inspectoratelor de poliție din țară să verifice toate plângerile cu violență din ultimii doi ani.

” La Bistrița, se întâmplă la 3 săptămâni după Onești, o situație în care doamna respectivă depusese petiții către Poliție, în care explica foarte clar că este amenințată, arată foarte clar ce i se întâmplă și Poliția nu a luat, din păcate, nicio măsură. La Bistrița, am hotărât să trimit Corpul de Control al ministrului. Este inadmisibil când tu spui foarte clar: ”analiză pe toate petițiile în ultimii doi ani” și se întâmplă exact ce s-a întâmplat din nefericire la Onești și anume, au tratat acele sesizări, acele petiții, cum le-au tratat și efectul l-am văzut”, a spus Lucian Bode.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

O tânără de 20 de ani a ajuns în spital, după ce a fost bătută de soțul său. Potrivit presei locale, femeia a fost amenințată în repetate rânduri de bărbat și a depus și plângeri la poliție.