Confidenţialitate

Ministrul de Interne susține că directorul din MAI, Cristian Ciocan, nu a rămas fără carnet | AUDIO

Ministrul de Interne susține că directorul  Unității de Politici Publice din cadrul Ministerului, Cristian Ciocan, nu a rămas fără carnet, așa cum susține sindicatul Europol.

Lucian Bode a cerut un raport despre evenimentul în care Ciocan a fost oprit de agenți și a urmat un schimb de replici în care comisarul șef se lăuda că este polițist și merge la o televiziune, după ce ar fi fost prins fară ITP și asigurare valabile la mașină.

”Permisul nu i-a fost reținut, amenda nu a fost plătită și vreau să văd procesul verbal, a fost întocmit cu obligația de a preda permisul de conducere în termenul legal sau se suspendă de drept. Toate aceste elemente o să le primesc în raport și în funcție de ce va prezenta Poliția Capitalei vă asigur că voi lua măsuri”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pe de altă parte, ministrul de interne pare deranjat că  incidentul în care subalternul său apare jignind polițiști a fost filmat și apoi a fost postat public.

”Puteau să înregistreze dar trebuie văzut de când colegi polițiști se ocupă cu înregistrări în secția de Poliție și se trimit, prin intermediul sindicatului, public”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.