Ministerul Turismului: 24.000 de lei pentru a prezenta România unor bloggeri şi fotografi români

Ministerul Turismului vrea să organizeze o vizită ”educaţională şi de informare” pentru 16 bloggeri şi fotografi de travel din România.

Vizita va avea loc între 26-29 octombrie, pentru care are un buget maxim alocat de 24.229 lei (5.287 de euro), fără TVA, de la bugetul de stat.

Ministerul vrea să încheie un contract de achiziţie publică de prestări servicii, arată un anunţ publicat pe site-ul Ministerului Turismului.

Potrivit caietului de sarcini, bloggerii şi fotografii vor fi plimbaţi în tururi ghidate prin Bucureşti, Cluj Napoca şi Iaşi şi vor servi masa gătită de un chef local.

Companiile sau asociaţiile declarate cîştigătoare trebuie să asigure ”servicii de restaurant şi servire a mâncării, servicii hoteliere, servicii de ghid de turism,servicii de trasport anexe şi conexe, servicii de agenţii de turism, bilete/taxe intrare obiective turistice, taxe de fotografiere/filmare, taxă degustare vin”, arată anunţul.

Data şi ora limită de depunere a ofertelor este 20 octombrie. Contractul va dura până în 31 decembrie 2017.

În plus, Ministerul Turismului vrea să organizeze şi o ”vizită educaţională şi de informare” pentru un grup de opt reprezentanţi ai unor companii indiene, în aceeaşi perioadă, 26-29 octombrie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS