Ministerul Afacerilor Interne organizează un concurs de Miss online – GALERIE FOTO

Cu ocazia Zilei FemeiiMinisterul Afacerilor Interne organizează un concurs de Miss online la care să participe angajate din toate structurile ministerului.

Câştigătoarea, desemnată prin voturile publicului, va apărea pe coperta paginii de Facebook a ministerului, în perioada 1-8 martie, dar şi pe coperta revistei „Pentru Patrie„.

„Vă invităm să alegem împreună fotografia care va fi coperta paginii noastre în perioada 1-8 martie a acestui an! Timp de o săptămână, veți avea ocazia să le vedeți și să le apreciați pe colegele noastre de la Politia Romana – www.politiaromana.ro, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliție A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului.

Cea mai apreciată fotografie a colegelor noastre va fi coperta paginii Facebook a#MAI și va fi publicată pe coperta ediției din martie a Revistei Pentru Patrie.

Așteptăm și alte fotografii ale colegelor noastre (în uniformă+ nume, prenume și unitatea din care face parte) prin mesaj privat. Acestea vor fi publicate în fiecare zi, până pe data de 27 februarie.” au anunţat organizatorii pe contul de Facebook al MAI.

Până în prezent sunt înscrise în competiţie opt concurente.

 

 Foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne, Romania
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS