Confidenţialitate

Mind Architect powered by Europa FM pune la încercare proverbe și zicători românești: “Muncim acum și ne odihnim la pensie” | VIDEO

Mind Architect powered by Europa FM continuă în Lumea Europa FM cu analiza zicătorilor românești despre muncă.

Paul Olteanu și Cătălin Striblea discută despre relația noastră cu cantitatea de muncă pe acre o avem în viață. Una dintre ele spune că “omul este dator să muncească, ca să nu-l găsească moartea șezând”. Este însă aceasta o atitudine corectă? Dar în cea în care spunem că așteptăm pensia ca să ne odihnim?

Sezonul 2 din Mind Architect powered by Europa FM analizează dacă dacă expresiile și zicătorile românești mai sunt valabile în anul 2022. Câte dintre zicătorile și expresiile noastre sunt chiar de bine?

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani. De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.