Confidenţialitate

Mind Architect: “Pedeapsa ne va învăța că greșeala înseamnă durere” | VIDEO

Paul Olteanu și Cătălin Striblea vorbesc despre modul în care perfecționismul este construit în România.

Dar și despre cum greșeala a devenit inacceptabilă în societatea românească. “Perfecționismul este bun în toate meseriile în care nu ai marjă de greșeală, dar pentru multe situații de viață acesta ne va împiedica să ne dezvoltăm.”

Așadar, care este rolul și rostul greșelii, dar și al perfecționismului în viața noastră?

Mind Architect și Europa FM vă invită să accesați site-ul neuroștiințalaclasă.ro unde sunt găzduite toate aceste informații. Ele pot fi descărcate și folosite la ore de către profesori. Proiectul este o platformă care adună la un loc date și metode de lucru utile pentru părinți și profesori și care pot contribui la o mai bună învățare.

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani. De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.