Confidenţialitate

Mind Architect: Nu confundați așteptările cu dorințele | VIDEO

În zilele acestea de Crăciun, poate cei mai mulți dintre voi au așteptat să primească cel mai frumos cadou cu putință. S-au poate au așteptat să fie cea mai frumoasă zăpadă. Dar poate nu s-a împlinit și atunci apar supărările.

Pentru că este o diferență clară între ce ne așteptăm, lucruri sau sentimente despre care credem că suntem îndreptățiți și ce ne dorim, adică lucruri de care ne bucurăm doar când le primi. De aici pleacă ultimul dialog al sezonului dintre Paul Olteanu și Cătălin Striblea.

Mind Architect și Europa FM vă invită să accesați site-ul neuroștiințalaclasă.ro unde sunt găzduite toate aceste informații. Ele pot fi descărcate și folosite la ore de către profesori. Proiectul este o platformă care adună la un loc date și metode de lucru utile pentru părinți și profesori și care pot contribui la o mai bună învățare.

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani.

De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.