Confidenţialitate

Mind Architect, cu Paul Olteanu. Din septembrie, la Europa FM

Încă o voce care contează se alătură echipei Europa FM.

Paul Olteanu va putea fi ascultat în fiecare duminică, în dialog cu Cătălin Striblea, în cadrul emisiunii Lumea Europa FM.

“De mai bine de 13 ani, fie că am știut s-o articulez, fie că nu, misiunea mea profesională a fost să ajut oamenii să se cunoască mai bine, să comunice mai bine și să facă zi de zi pași către cea mai bună versiune a lor.

În noiembrie 2019 când am pornit Mind Architect – un podcast despre neuroștiință și psihologie aplicate în viața de zi cu zi, nu visam că doi ani mai târziu să fi avut peste 8 milioane de descărcări și să fi devenit cel mai ascultat podcast din România.

Pentru mine, invitația de a mă alătura echipei Europa FM este în egală măsură un privilegiu și o mare bucurie, nu doar pentru că mă ajută să fiu coleg cu oameni pe care îi respect și de la care abia aștept să învăț, ci mai ales pentru că ne ajută să ducem misiunea Mind Architect la puterea Europa FM.

Împreună, ne propunem să contribuim la o țară mai conștiență și împăcată cu sine, ajutând fiecare ascultător să se cunoască mai bine, să își înțeleagă creierul, mintea, emoțiile și reacțiile. Să ne auzim cu bine!”

Paul Olteanu activează ca Master Trainer și Executive Coach, specializat în comunicare, neuroștiință și procese de transformare.

În prezent dezvoltă și livrează programe de training și coaching bazate pe ultimele descoperiri din neuroștiință și psihologie, cu obiectivul de a genera transformări sustenabile la nivel individual sau organizațional.

În ultimii 15 ani, Paul a dezvoltat și livrat programe care cumulează peste 12.000 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum neuroștiința comunicării, neuroștiința încrederii, Process Communication Model, public speaking, branding personal și dinamici de grup, către publicuri din Europa, America și Asia.

În 2019, Paul a fost desemnat cel mai bun trainer (Gold Award) și al doilea cel mai bun coach (Silver Award) din România, la gala “L&D Awards”. Topul a fost realizat în urma votului direct a 567 de directori și manageri de HR din toată țara.

Iar, din noiembrie 2019, Paul realizează MindArchitect.ro – un podcast despre neuroștiință și psihologie aplicate în viața de zi cu zi. În primul an de la lansare, Mind Architect a devenit cel mai ascultat podcast din România, conform datelor Spotify si iTunes.

În 2017, Paul a devenit parte a primei promoții de coachi certificați în Evolutionary Coaching – un cadru de transformare personală și organizațională bazat pe stagii de evoluție psihologică și neuroștiință.

În 2017, a devenit cofondator al Școlii de Comunicare, program în care Paul predă alături de Melania Medeleanu, Dragoș Bucurenci, Marius Manole, Cristian Lupșa și Alexandru Negrea.

În primăvara lui 2016, Paul a făcut echipă alături de Melania Medeleanu și Dragoș Bucurenci, devenind Senior Partner al Khastalia – o companie de consultanță specializată în strategie de comunicare și executive coaching. Începând cu 2017 s-au alăturat echipei Amalia Enache și Valerie Cioloș-Villemin.

Începând cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului și integrează schimbul zilnic de povești scurte cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide.

Din 2013, Paul este trainer și coach certificat în Process Communication Model ® – o teorie de personalitate premiată, utilizată la NASA în selecția și gestiunea echipelor, și în pregătirea comunicațională a președinților americani.

Începând cu 2013, Paul a devenit cel mai activ trainer și coach PCM din România și este anul în Top 5 în Europa, lucrând cu peste 5.000 de profesioniști, fie în programe personalizate, fie în cursuri deschise.

Anterior, el a ocupat funcțiile de Director de Comunicare al Universității Româno-Americane, Head of Strategy& New Business la agenția de publicitate Headvertising, și Sponsorship & Marketing Manager pentru Asociația Mai Mult Verde.

În 2021, Paul absolvit Neuro Mindfulness Coach Certification.

În 2019, Paul a absolvit The Neuroscience Academy by dr. Sarah McKay.