Confidenţialitate

Mind Architect: Care este secretul fericirii? | VIDEO

Da, există un secret al fericirii și acesta este verificat statistic. Și oricât de surprinzător ar părea nu ține de sănătate.

Cătălin Striblea și Paul Olteanu continuă seria dialogurilor lor pentru mai bună înțelegere pe care o putem avea între noi. 

Acest episod este despre sănătatea relațiilor cu cei din jur. 

Mind Architect și Europa FM vă invită să accesați site-ul neuroștiințalaclasă.ro unde sunt găzduite toate aceste informații. Ele pot fi descărcate și folosite la ore de către profesori. Proiectul este o platformă care adună la un loc date și metode de lucru utile pentru părinți și profesori și care pot contribui la o mai bună învățare.

Paul Olteanu este realizatorul podcastului Mind Architect, cel mai ascultat podcast din România. El este cunoscut trainer și coach, certificat în Process Communication Model o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și pregătirea echipelor și în trainingul comunicațional al președinților americani.

De-a lungul ultimilor ani a pregătit zeci de mii de angajați ai unor companii din România pentru o mai bună relaționare în cadrul echipelor lor de lucru.