Milano: Concert al unei trupe de rock, anulat, după ce Anonymous a avertizat în privința unui atac ISIS

Gruparea Anonymus avertizeaza ca jihadistii plănuiesc atacuri, duminica, in mai multe orase, printre care Atlanta si Paris. Presa americana scrie ca FBI ia în serios ameninţarea ISIS, care ameninta ca va ataca Philips Arena, din Atlanta, acolo unde astazi are loc o manifestare sportiva.

Membrii Anonymous au publicat o listă cu atentate care ar fi planificate de Statul Islamic, duminica, în mai multe părţi ale lumii. FBI a transmis presei americane ca ia in serios rapoartările legate de ameninţarea teroristă, care include evenimente din Atlanta. Totusi, precizeaza ca anchetatorii nu au informaţii specifice sau credibile despre un atac în acest moment.

Pe lista publicata de Anonymous, ce contine orase si state unde Statul Islamic planuieste atacuri, se mai afla Parisul, Milano, acolo unde este programat concertul trupei de rock Five Finger Death Punch, Liban sau Indonezia. Intre timp, membrii trupei rock ce urmau sa sustina astazi concertul la Milano, au amanat reprezentantia.

„Vrem ca întreaga lume să fie în siguranţă sau măcar acele persoane care au în plan să meargă în locurile indicate de noi. De asemenea, vrem ca gruparea teroristă Daesh să afle că oamenii ştiu ce atacuri urmează şi să le anuleze, ceea ce îi va dezorienta pentru o perioadă”, a transmis Anonymous.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS