Mihăiță Calimente: Mihai Răzvan Ungureanu mi-a spus că și-a dat demisia din motive strict medicale

Mihai Răzvan Ungureanu și-ar fi dat demisia din motive strict medicale – cel puțin așa susține deputatul ALDE  Mihăiță Calimente.

Parlamentarul – care conduce și comisia parlamentară de control al Serviciului de Informații Externe – spune că a a fost sunat de acesta tocmai pentru a explica aceste lucruri.

Mihăiţă Calimente a precizat, la Europa FM, că demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu este un act unilateral.

Dacă un grup parlamentar cere să facem şedinţă pe acest subiect, o să facem”, a adăugat el.

Domnia sa m-a sunat între timp și mi-a comunicat că strict din motive medicale și-a dat demisia. Mi-a spus că sunt niște probleme destul de grave și mă roagă pe cuvânt să-l cred că nu există niciun alt motiv. Știți cum e:  pe surse s-au vehiculat foarte multe lucruri, ele circulă. Dar asta e poziția oficială a d-lui Ungureanu și noi trebuie să o luăm ca atare pentru că dacă domnia sa așa a spus”, a precizat Mihăiță Calimente.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

După ce Mihai Răzvan Ungureanu și-a dat demisia, au apărut unele zvonuri legate de posibile neînțelegeri între șefia SIE și Președinție.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spera ca demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu să nu facă parte, cităm, dintr-un ”război politic subteran”.

CITEȘTE MAI MULTE Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat de la șefia SIE

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS