Confidenţialitate

Mihail, surpriza din Europa Express – AUDIO

După ce în timpul emisiunii Europa Express s-a auzit cea mai recentă melodie a lui Mihail, “Who You Are”, ascultătorii, dar şi Ciprian Dinu, au fost luaţi prin surprindere de cântăreţ.

Artistul a venit în studioul Europa FM pentru a le aminti fanilor că au mai rămas doar şapte zile până la Europa FM Live pe Plajă 2017, cel mai așteptat eveniment muzical al anului din sudul litoralului.

“O să cânt într-o formulă nouă, o să fie un two-man show. O să fie foarte interesant, o chestie dinamică. Sper că o să ne iasă bine, sper că o să ne simţim bine”, a spus Mihail în Europa Express cu Ciprian Dinu.

Peste fix o săptămână ne vom întâlni pe plaja dintre Venus şi Saturn cu cei mai în vogă artişti ai momentului.

Pe 27, 28 și 29 iulie ne revedem pentru un spectacol de neuitat atât pentru cei prezenţi în faţa scenei, cât şi pentru cei care vor urmări show-ul de la distanţă, pe www.europafm.ro.

Europa FM Live pe Plajă se întinde şi în acest an pe durata a trei zile:

Joi, 27 iulie, va fi Rock Night, iar pe scenă vor urca Alternosfera, The Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizarres, Grimus şi Viţa de Vie.

Vineri, 28 iulie, ne întâlnim cu Andra, Bere Gratis, Delia, Fly Project, Irina Rimes, The Motans, Sore, Vunk şi Voltaj.

Sâmbătă, 29 iulie, vor face spectacol Antonia, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Jean Gavril, Loredana, Mihail, Smiley şi Vama.

Intrarea pentru toate cele trei seri, 27, 28 și 29 iulie, este liberă, fără limită de vârstă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.