Mihai Mărgineanu “face cinste” fiecărui spectator cu noul său album, “Teatru minciuna”

Mihai Mărgineanu va lansa noul său album, “Teatru minciuna” în cadrul concertului “Haimanelele și Doamna” pe care îl va susține pe 2 octombrie, chiar de ziua lui, la Cinema Patria.

Fiecare spectator de la Cinema Patria va primi cadou de ziua lui Mihai Mărgineanu albumul “Teatru minciuna”, pe care acesta îl va lansa chiar în cadrul spectacolului, dar și volumul de poezii ale lui Iulian C. Marin, cel care semnează și versurile a două dintre cântecele pe care spectatorii le vor asculta, în premieră, la acest concert (“Teatru minciuna” și “Om de zăpadă”).

Unii dintre cei mai apreciați muzicieni ai momentului – “haimanalele”, așa cum îi denumește în glumă Mihai Mărgineanu, Michele Visan – chitară solo, Kiba Dachi- chitară bass, Cristi Horia Sorin – vioară, Nicu Dumitrescu – percuție și Florin Ionescu – tobe – vor oferi, alături de Mihai Margineanu, un regal muzical spectatorilor prezenți pe 2 octombrie la Cinema Patria, în timp ce una dintre doamnele scenei românești va avea un moment special, chiar la debutul concertului. Identitatea actriței invitate în spectacolul “Haimanalele și Doamna” nu a fost însă dezvăluită de Mihai Mărgineanu: “Haimanalele se știu. Rămâne să vedem și cine este Doamna!”, spune cântărețul.

O punere în scenă cu totul originală, artiști de calibru și o muzică ce va transforma întreaga sală într-o uriașă petrecere cu 1000 de invitați – toate acestea vor fi oferite spectatorilor de “Haimanalele și Doamna” lui Mihai Mărgineanu în cele două ore ale show-ului de pe 2 octombrie.

Biletele se pot achiziționa de pe www.vreaubilet.ro, de la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center sau de la casa de bilete a Cinema Patria.