Confidenţialitate

Mihai Constatin: “Dacă nu te obsedează ceea ce lucrezi, nu faci nimic” – VIDEO

“Dacă nu te obsedează ceea ce lucrezi, nu faci nimic”, crede actorul Mihai Constantin, care și-a deschis sufletul în direct la Europa FM, vineri, în emisiunea Clubul de Weekend.

Prezent alături de fiul său, Matei, actorul Mihai Constatin a vorbit despre valorile care-l ghidează în viață și cât de greu i-a fost să continue moștenirea artistică lăsată de părinții săi, George Constantin și mezzosoprana Iulia Buciuceanu.

”Fiecare rol pe care l-am avut m-a schimbat”, mărturisește Mihai Constantin, care acum își vede acum fiul urmând a același ideal artistic, fiind student în primul an Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București.

Prezenți în Clubul de Weekend, la invitația lui Toader Păun, Mihai Constatin și Matei Constantin și-au deschis sufletul și au recunoscut că au reușit să-și zică în direct la radio lucruri pe care altfel nu au reușit până acum. Momentele au fost încărcate de emoție, evident, astfel încât toată lumea a avut lacrimi în ochi vineri seara, în emisiunea care adună cei mai mulți prieteni pe aceeași frecvență, de la 19:00 la 21:00, la Europa FM. ”Plangem de bucurie, Matei se ține mai bine decât mine”, amărturisit, vizibil emoționat, actorul Mihai Constatin.

“Tata e modelul meu, vreau să fiu ca el. Îl imit de foarte multe ori. Din cauza sau datorită lui beau și eu șpriț. Din cauza sau datorită lui critic anumite persoane. Din cauza sau datorită lui am ajuns persoana care sunt azi”, a mărturisit, în direct în Clubul de Weekend, Matei Constantin.