Mihai Chiţu va face parte din show-ul „Dracula pe gheaţă”

Mihai Chiţu, câştigător al show-ului „Vocea României”, este invitat special în show-ul „Dracula pe gheaţă”, pus în scenă la Bucureşti de faimosul Teatru pe Gheaţă din Sankt Petersburg, scrie Adevărul.ro.

În onoarea celui care a inspirat mitul Contelui Dracula, Teatrul pe Gheaţă din Sankt Petersburg lansează premiera mondială a celui mai recent spectacol al său în ţara de origine a lui Vlad Ţepeş, înainte de a pleca în turneu internaţional.

Show-ul va avea loc pe data de 6 aprilie, la Sala Palatului, iar din distribuţie fac parte campionii Surya Bonaly, Philippe Candeloro şi Tomáš Verner.

Piesa lui Mihai Chiţu, interpretată live, va însoţi solo-ul campionului olimpic Tomáš Verner, interpretul avocatului englez Jonathan Harker, rătăcit în umbrele Transilvaniei şi în castelul plin de mistere al unui aristocrat cu un secret întunecat.

„Şoapte” este titlul piesei compusă special pentru Mihai de compozitorul Alexey Galinsky, cunoscut pentru coloana sonoră a Jocurilor Olimpice de la Soci din 2014 (piesa „Olypmia”), dar şi pentru compoziţiile transformate în memorabile spectacole pe gheaţă: „Prinţesa Anastasia”, „Spărgătorul de Nuci şi Lordul Întunericului”, „Alice în Ţara Minunilor”.

„Nimic nu e întâmplător în viaţă. Am fost fascinat de mic de acest sport nobil şi iată că, peste ani, am şansa de a cânta în cadrul unui adevărat regal al patinajului. «Şoapte» vorbeşte despre dragoste şi sentimentele adânci pe care le încearcă orice îndrăgostit atunci când se teme că şi-ar putea pierde aleasa inimii”, a declarat cântăreţul.

În paralel, artistul se pregăteşte să lanseze o nouă piesă şi lucrează de asemenea la un nou clip, dedicat fetiţei sale.

Spectacolul „Dracula pe gheaţă” aduce laolaltă campioni olimpici, patinatori profesionişti, costume şi decoruri impresionante, ample instalaţii video, lumini spectaculoase şi efecte speciale, completate de muzică, pentru a recrea legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula, şi a sa poveste de dragoste.

În funcţie de distanţa faţă de scenă, biletele costă 90, 130, 170, 210, 250, 290 şi 330 lei atât la Bucureşti, pe 6 aprilie, cât şi la Cluj Napoca, pe 22 aprilie, spectacol reprogramat din 8 aprilie.

Tichetele pot fi achiziţionate online de pe site-ul eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, hipermarketurile Carrefour şi benzinăriile OMV).