Miercuri, Johann Strauss Ensemble la Sala Palatului

Johann Strauss Ensemble aniversează miercuri, 17 decembrie, la Sala Palatului, un deceniu de când a concertat pentru prima dată in fața publicului român.

Muzicienii Johann Strauss Ensemble au pregătit numeroase surprize muzicale, menite să celebreze momentele petrecute alături de noi. Austriecii se intorc în fiecare an cu drag în țara noastră, drept mărturie stând zecile de orașe vizitate în cadrul turneelor de Crăciun.

Maeștrii muzicii de la Johann Strauss Ensemble calitate vin în România după trei concerte sold out susținute în Atena, unde au fost aplaudați de peste 7.500 de spectatori. Aceștia au anunțat pe pagina oficială de Facebook că așteaptă cu nerăbdare să revină la București, având în repertoriu piese compuse de Strauss, Ziehrer, Schrammel sau Lumbye.

Spectacolul va fi presarat cu momente muzicale speciale interpretate de soprana Letizia Quinn şi talentatul violoncelist Adrian Naidin.

Dirijorul orchestrei, Russell McGregor, de asemenea dirijor al orchestrei Palatului Schonbrunn, a transmis de curând un mesaj video în care vă invită la regalul muzical de la Sala Palatului.

Russell McGregor cântă la o vioară fabricată in anul 1697 de către Carlo Giuseppe Testore, acesta fiind ‘sora mai mică’ a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Johann Strauss Ensemble reunește cei mai talentați muzicieni ai Austriei, rețeta succesului lor fiind calitatea incontestabilă a muzicii, dar și ușurința de a se conecta cu publicul spectator.

Regii valsului vă așteaptă cu drag pentru sărbatorirea a 10 ani de Johann Strauss în România!

Ultimele bilete pentru Johann Strauss Ensemble pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului.