Miercuri, interviu video exclusiv cu Jackie Chan pe www.europafm.ro

În cele şase ore petrecute în România de Jackie Chan, Toader Păun a reuşit să stea de vorbă cu actorul, realizând singurul interviu exclusiv acordat de Jackie Chan unui post de radio din România.

Miercuri, europafm.ro vă prezintă singurul interviu acordat unui post de radio din România de actorul Jackie Chan, în cele şase ore pe care actorul le-a petrecut, săptămâna trecută, în România, cu ocazia deschiderii Zilelor Filmului Chinezesc.

În interviul video realizat de Toader Păun, Jackie Chan explică de ce a stat atât de puţin în România, între ce activităţi se împarte zi de zi şi cât de palpitantă este viaţa lui pe platourile de filmare, unde mărturiseşte că nici măcar în filmele de dragoste nu este scutit de riscuri.

Până miercuri, puteţi să-l ascultaţi pe Jackie Chan cântând, cu un click aici!

Jackie Chan, născut în 1954, este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi actori originari din Hong Kong, reuşind să-şi construiască o carieră de succes în filmele cu arte marţiale. În 2002, a câştigat un premiu Taurus pentru întreaga carieră la World Stunt Awards (Oscarurile în domeniul cascadoriilor) şi în acelaşi an a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Jackie Chana câştigat un premiu MTV Movie pentru întreaga carieră, în 1995, şi alte două premii MTV Movie pentru rolurile din prima şi a doua parte a seriei ‘Ora de vârf/ Rush Hour’. În 1999, a fost numit actorul anului la Hollywood Film Festival.

Printre filmele în care a jucat Jackie Chan se numără ‘Fracul magic’, ‘Ocolul Pământului în 80 de zile’, seria ‘Ora de vârf’, ‘Spionul din vecini’, ‘Karate Kid’ şi a asigurat vocea Maimuţei în seria ‘Kung Fu Panda’.