Confidenţialitate

“Midway”, în fruntea box office-ului nord-american | VIDEO

Lungmetrajul “Bătălia de la Midway/ Midway”, de Roland Emmerich, s-a situat pe prima poziție în box office-ul nord-american, cu încasări de 17,5 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.

O producție grandioasă, “Bătălia de la Midway”, cu Woody Harrelson Mandy Moore, Patrick Wilson, Luke Evans și Nick Jonas, urmărește povestea adevărată a incredibilei victorii obținute de curajoșii piloți și comandanți americani care, deși depășiți numeric, au reușit să învingă un adversar incredibil de puternic. Luptând pentru democrație și libertate, armata SUA a distrus flota japoneză în bătălia de la Midway, o confruntare epică purtată în aer și pe apă care i-a condus pe Aliați către victorie și a schimbat cursul istoriei în Pacific în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, conform Cinemagia.

O premieră ocupă și poziția a doua a box office-ului nord-american, “Doctor Sleep”, de Mike Flanagan, care a avut încasări de 14,1 milioane de dolari de vineri până duminică. Cu Rebecca Ferguson și Ewan McGregor în distribuție, “Doctor Sleep” continuă povestea lui Danny Torrance, la 40 de ani după îngrozitorul lui sejur la Hotelul Overlook în filmul “The Shining”, o adaptare după romanul lui Stephen King.

Comedia “Se-ncinge treaba!/ Playing with Fire”, de Andy Fickman, cu John Cena, Keegan-Michael Key și John Leguizamo în distribuție, a debutat pe poziția a treia în box office-ul nord-american, cu încasări de 12,8 milioane de dolari. În film, o echipă de pompieri de elită trebuie să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au că îi așteaptă cea mai grea misiune din viața lor.