„Micul Prinţ” – spectacol destinat atât copiilor cât şi adulţilor

Pe 1 iunie, la ora 19:00, Lightwave Theatre Company şi Unteatru vor lansa la Unteatru (str. Sfintii Apostoli nr. 44, Bucureşti) spectacolul „Micul Prinţ” în regim de co-producţie.

Spectacolul va avea avanpremiera pe data de 15 mai 2019, ora 19:00, la Unteatru.

Cartea scrisă de Antoine de Saint-Exupery a fost publicată în 1943 şi a fost tradusă în peste 300 de limbi. Textul descrie într-un mod metaforic experienţa autorului, aviator de profesie, după
prăbuşirea avionului său în deşertul saharian. Lightwave Theatre Company & Unteatru aduc opera lui Antoine de Saint-Exupery în atenţia publicului prin intermediul păpuşilor în mărime naturală, a video-proiecţiilor şi a muzicii atent selecţionate pentru a reda cât mai fidel metaforele prezente în carte într-un spectacol de teatru emoţionant pentru adulţi şi fascinant pentru copii.

Printre personajele interpretate în această co-productie teatrală se numără Aviatorul, Micul Prinţ, Vulpea, Şarpele, Regele, Vanitosul, Geograful, Floarea şi Lampagiul.

Lightwave Theatre Company s-a înfiinţat în 2013, iar repertoriul companiei numără, în total, patru spectacole: „Reflection”, „Iubitazica”, „Sunt eu, Annabel” şi „Micul Prinţ”. Compania s-a făcut
cunoscută în percepţia publicului prin numeroase apariţii TV, dintre care ies în evidenţă cele de la „Românii au Talent”, în 2015 şi 2019, şi „Die Puppenstars” la RTL Germania, din 2017.

Regia: Cristina-Andreea Ion
Distribuţia: Petru Stratulat, Cristina-Andreea Ion, Oana Mihaela Cercel
Voci: Petru Stratulat, Cristina-Andreea Ion, Oana Mihaela Cercel, Dragoş Olaru, Dragoş Stanciu, Chriss Casper
01 iunie, ora 19:00, la Unteatru

Rezervări: 0740 067 505
Bilete online pe Tomtix, MyStage şi Eventbook

TVR3 – „The Little Prince” from Lightwave Theatre on Vimeo.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS