Microsoft Summit 2016, pe 8 noiembrie în clădirea Teatrului Național București

Cea de-a patra ediție a Microsoft Summit va avea loc pe 8 noiembrie în clădirea Teatrului Național București. La eveniment sunt așteptați aproximativ 800 de participanți.

Peste 25 de experți locali şi internaţionali vor vorbi despre cele mai noi evoluții din aria tehnologiei si modul cum aceastea, într-o tendință fără precedent, ies mult din zona de IT, transformând practic toate domeniile de business.

Printre invitați se va afla și Mehis Sivhart. Ca șef al Centrului pentru Registre și Sisteme de Informație din Estonia (RIK), acesta a condus implementarea unora dintre cele mai avansate servicii de e-guvernare din lume, servicii a căror integrare a făcut ca acum Estonia să fie considerată prima „țară digitală” din lume. Responsabil de implementarea unora dintre cele mai mari și mai tehnic-avangardiste proiecte digitale publice, Mehis Sivhart privește transformare digitală prin prisma posibilităților pe care le deschide pentru politicile de administrație, legislative și de justiție precum și a responsabilității față de cetățeni.

“Inovația autentică se petrece atunci când oameni inteligenți, de specialități diferite și cu formări variate, se întâlnesc și confruntă cu același spirit receptiv cele mai mari provocări ale momentului. La summitul Microsoft vom crea aceste condiții și vom trimite mai apoi care au dobândit noi moduri de a gândi și, cel mai important, noi metode de a implementa”, spune David Rowan, editor al ediției britanice a WIRED Magazine, probabil cea mai importantă publicație de tehnologie la nivel mondial. David Rowan va fi și el unul dintre invitații speciali ai Microsoft Summit 2016.

A doua parte a zilei este dedicată unei serii de prezentări și panel-uri care reunesc unele dintre cele mai importante nume din sfera mediului de afaceri regional – lideri în domeniile telecomunicațiilor (Liudmila Climoc, CEO al Orange România), banking-ului (Dana Demetrian, EVP BCR și Andrei Georgescu, COO Quipu, divizie a ProCredit), Oil & Gas (Sorin Delcea, KMG Rompetrol) sau real-estate (Tatian Diaconu, Immochan).

Discuțiile, desfășurate în paralel pe patru track-uri, vor aborda oportunitățile și provocările aduse mediului de afaceri de imperativul transformării digitale prin prisma și din experiența unora dintre companiile aflate în avangarda ei.

Înscrierile pentru a participa la conferință sunt încă deschise pe website-ul Microsoft Summit 2016 la adresa mssummit.ro/Registration

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS