Confidenţialitate

Microbuz în care se aflau 8 persoane, între care și 3 copii, răsturnat pe un drum județean din Hunedoara. A fost activat Planul roșu de intervenție | AUDIO

Un microbuz în care se aflau 8 persoane s-a răsturnat în această dimineață pe un drum județean din comuna Balșa, din județul Hunedoara. A fost activat Planul roșu de intervenție.

UPDATE 08:50. Trei dintre victime, transportate la Spitalul municipal din Orăștie

Trei persoane au fost transportate la Spitalul municipal din Orăștie, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe drumul care leagă comuna Balșa de orașul Geoagiu din județul Hunedoara.
Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie, la faţa locului fiind trimise echipaje ale pompierilor militari din Orăştie, Geoagiu şi Deva, cu patru ambulanţe şi trei maşini de intervenţie, între care una este prevăzută cu modul de descarcerare, iar alta este echipată pentru transport victime multiple.

În microbuz se aflau opt persoane, între care și trei copii. Cele trei persoane sunt adulți și erau conștiente în momentul în care au fost duse la spital.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Știrea inițială

Ambulanțe SMURD, de descarcerare și ale Serviciului Județean de Ambulanță au plecat spre locul accidentului. Un microbuz în care se aflau 9 persoane s-a răsturnat cu puțin timp în urmă în comuna Balșa, din județul Hunedoara. Potrivit ISU Hunedoara, nu sunt persoane încarcerate și a fost activat Planul roșu de intervenție. Drumul județean care leagă localitățile Geoagiu și Balșa este greu practicabil din cauza zăpezii, iar intervenția este în desfășurare.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Captura de droguri în Maramureș: Peste 3 kilograme de substanțe psihoactive urmau să fie vândute la prețul de 100 de lei per kg. Două persoane au fost reținute | AUDIO