Michael Flatley’s Lord Of The Dance, la Iaşi

Dansatorii irlandezi revin în toamna aceasta într-un turneu ce va cuprinde şapte oraşe mari din România, primul anunţat de organizatori fiind Iaşi.

Pe 15 octombrie, la Sala Polivalentă din Iaşi, dansatorii companiei ‘Michael Flatley’s Lord Of The Dance’ vor aduce pe scenă o poveste nouă, costume fabuloase şi muzică tradiţională irlandeză.

Spectacolul din Iaşi face parte din al doilea turneu în România, turneu ce va dura o săptămână. Prima oprire va fi la Bucureşti, pe 13 octombrie, potrivit site-ului trupei.

Restul oraşelor prin care vor trece celebri dansatori irlandezi ‘Michael Flatley’s Lord Of The Dance’ vor fi anunţate în zilele următoare, după cum precizează organizatorii, Project Events.

Biletele au preţuri cuprinse între 100 şi 300 de lei.

Creatorul acestui spectacol, Michael Flatley deţine recordul Guiness Book pentru cele mai rapide picioare din lume, având performanţa de a realiza 35 de paşi de step pe secundă.

El a câştigat acest titlu prin doborârea propriului record, de 28 de paşi de step pe secundă, stabilit în 1989. Pasiunea lui Michael Flatley pentru dans a început la vârsta de 11 ani, fiind influenţat de către mama şi bunica sa, care erau campioane la dans în Irlanda.