Mesajul lui Justin Bieber după ce a anulat ultimele concerte din turneul ”Purpose World”

Cântăreţul Justin Bieber a postat un mesaj pe contul său de Instagram prin care le explică fanilor de ce a decis să anuleze ultimele concerte programate în turneul ”Purpose World”, artistul spunând că îşi doreşte să aibă o carieră ”durabilă”, potrivit bbc.co.uk.

”Vreau să am o carieră durabilă”, a scris cântăreţul pe Instagram, adăugând că a anulat ultimele concerte rămase în turneu şi pentru că vrea să se asigure că pe termen lung va putea fi o ”persoană, un soţ şi un tată” aşa cum îşi doreşte să fie.

”Am scris acest mesaj doar pentru ca voi să ştiţi ce simt. Nu mă aştept de la nimeni să înţeleagă”, a precizat el.

Cântăreţul, în vârstă de 23 de ani, a mai scris şi că nu îşi doreşte ca deciziile sale din viitor să fie influenţate de greşelile pe care le-a făcut în trecut.

”Am lăsat ca relaţiile mele eşuate să îmi dicteze comportamentul faţă de oameni în general. Am lăsat dezamăgirea, gelozia şi teama să îmi conducă viaţa”, a mai scris artistul.

”Sunt foarte conştient că nu voi fi perfect niciodată şi voi continua să fac greşeli. Însă, ceea ce nu voi face este să îmi las trecutul să îmi dicteze viitorul. Nu îmi va fi ruşine de greşelile mele. Vreau să fiu o persoană care învaţă din propriile greşeli şi evoluează”, a adăugat el.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

La sfârşitul lunii trecute, Justin Bieber a anulat toate concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în următoarele trei luni în cadrul turneului ”Purpose World”, din cauza apariţiei ”unor circumstanţe neprevăzute”, potrivit bbc.com.

Justin Bieber mai avea de susţinut încă 14 concerte în Asia şi America de Nord în următoarele trei luni, după ce cântăreţul a susţinut peste 150 de show-uri de la începutul turneului, în martie 2016, pentru promovarea albumului său, ”Purpose”, lansat în 2015.

În prima jumătate a anului 2017, turneul a generat încasări de 93,2 milioane de dolari, şi a avut o medie de aproape 40.000 de bilete vândute la fiecare concert.