Mesaj de condoleanțe transmis de cântărețul Jason Aldean după atacul din Las Vegas

Jason Aldean, cântărețul country care susținea un concert în cadrul unui festival din Las Vegas și se afla pe scenă în momentul atacului armat de duminică seară, a publicat pe  o rețea de socializare  un mesaj prin care a transmis condoleanțe familiilor victimelor, informează DPA.

„Seara de ieri a fost îngrozitoare dincolo de orice cuvinte. Încă nu știu ce să mai spun despre acest lucru, dar vreau să anunț pe toată lumea că eu și echipa mea suntem în siguranță”, a scris artistul american în acel mesaj.

„Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă acum către toți spectatorii de aseară. Mă doare sufletul că astfel de lucruri s-au întâmplat unor oameni care au venit să se bucure de ceea ce trebuia să fie o seară amuzantă”, a adăugat Jason Aldean.

Cel puțin 50 persoane au fost ucise și peste 100 rănite într-un atac armat care a avut loc duminică noaptea la Las Vegas, în vestul Statelor Unite, la un festival de muzică country în aer liber, a anunțat Poliția americană.

Atacatorul se afla la etajul al 32-lea al hotelului-cazinou Mandalay Bay, în apropierea căruia se desfășura concertul.

Conform primelor mărturii și indicii, focurile de armă au avut ca țintă persoanele care asistau la un concert al cântărețului Jason Aldean.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS