Confidenţialitate

Membrii trupei ABBA, din nou împreună după mai mult de 30 de ani

Cei patru membri ai grupului muzical suedez ABBA, Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad, se vor reuni pentru o experienţă de divertisment digitală, la 34 de ani după destrămarea trupei, potrivit bbc.com.

Proiectul va fi dezvoltat în colaborare cu Simon Fuller, care a devenit cunoscut ca manager al grupului Spice Girls, şi va implica un software de realitate virtuală şi inteligenţă artificială.

”Explorăm o nouă lume tehnologică care ne va permite să creăm noi forme de divertisment şi un conţinut pe care nu ni l-am fi putut imagina anterior”, a declarat Fuller.

Proiectul are ca obiectiv să prezinte muzica ABBA unei noi generaţii de fani, cărora le va permite ”să vadă, să asculte şi să simtă trupa într-un mod de neimaginat anterior”, scrie într-un comunicat de presă.

Toate detaliile despre noul proiect vor fi anunţate în anul 2017.

În luna iunie, membrii ABBA au cântat împreună, pentru prima dată în 34 de ani, în cadrul petrecerii care a marcat 50 de ani de prietenie între Bjorn Ulvaeus şi Benny Anderson, jumătatea masculină a trupei.