Confidenţialitate

Queen

I Want It All

 I Want It All”, piesa compusă de chitaristul Brian May, a fost lansată ca single de pe albumul “The Miracle” pe 2 mai 1989.

Brian May a fost inspirat de cea de-a doua soţie a sa, actriţa Anita Dobson, care obişnuia să spună “Vreau totul şi vreau acum” (“I want it all and I want it now”)

Prima căsnicie a lui Brain May, cu Chrissie Mullen, care este şi mama celor trei copii ai săi, s-a încheiat din cauza aventurii lui May cu Dobson.

În acea perioadă Brain May suferea de o severă depresie din cauza problemelor pe care le avea cu primul mariaj, moartea tatălui său şi boala lui Freddie Mercury.

Prima dată piesa a fost cântată live pe 20 aprilie 1992, la trei ani după lansare, în timpul Concertului de omagiere a lui Freddie Mercury.

A fost interpretat de ceilalți trei membri Queen, Brain May, Roger Taylor și John Deacon, cu Roger Daltrey vocalist și Tony Iommi, membru al formației Black Sabbath, la chitară ritmică.

Freddie Mercury a murit pe 24 noiembrie 1991, la 45 de ani, din cauza SIDA. Nu a cântat niciodată această piesă live, ultimul concert al său fiind The Magic Tour, din 1986.