Confidenţialitate

Horia Brenciu

Septembrie, luni

Piesa a devenit o tradiție pentru începuturile toamnei, fiind una dintre cele mai răspândite piese pe rețelele de socializare la începutul lunii septembrie. Indiferent dacă este septembrie, luni sau o altă zi a săptămânii. Piesa a fost lansată în Deșteptarea, la Europa FM, iar momentul în care Horia Brenciu a vorbit despre acest single în direct la radio a fost pe cât de neobișnuit, pe atât de amuzant. Horia Brenciu a lansat „Septembrie, luni” dintr-un lan de porumb. 

„Veneam de la un concert, undeva pe la Roşia Montană. Vorbiserăm înainte că intru în direct şi lansez piesa. Ţin minte o singură chestie, eram în maşină şi eram pe drumuri.[…] Mă uitam la telefon, nu aveam semnal.[…]

Am stat aşa, eram eu şi natura în jurul meu. Se înălţau nişte munţi. În dreapta mea, un lan de porumb. Şi stateam, aşa, cu telefonul în mână. Şi sună Zafiu: Alo, Horia, eşti în direct. Şi încep uşor, uşor s-o iau printre porumb. În stânga şi în dreapta, porumbii îmi zâmbeau. […] Mi-am lansat piesa din porumb”, şi-a amintit Horia Brenciu în Deşteptarea.