Confidenţialitate

Horia Brenciu a lansat “Septembrie, luni” dintr-un lan de porumb – VIDEO

Horia Brenciu a fost invitat, în această dimineaţă, în Deşteptarea pentru a deschide săptămâna aniversară, cea în care Europa FM împineşte 16 ani.

Cu această ocazie, entertainer-ul Horia Brenciu a venit însoţit de orchestra sa, HB Orchestra, alături de care a făcut un show de zile mari în studioul Europa FM.

Totodată,  Horia Brenciu şi-a amintit momentul în care a fost invitat în direct, prin telefon, în Deşteptarea pentru a lansa piesa “Septembrie, luni”.

“Veneam de la un concert, undeva pe la Roşia Montană. Vorbiserăm înainte că intru în direct şi lansez piesa. Ţin minte o singură chestie, eram în maşină şi eram pe drumuri.[…] Mă uitam la telefon, nu aveam semnal.[…]

Am stat aşa, eram eu şi natura în jurul meu. Se înălţau nişte munţi. În dreapta mea, un lan de porumb. Şi stateam, aşa, cu telefonul în mână. Şi sună Zafiu: Alo, Horia, eşti în direct. Şi încep uşor, uşor s-o iau printre porumb. În stânga şi în dreapta, porumbii îmi zâmbeau. […] Mi-am lansat piesa din porumb”, şi-a amintit Horia Brenciu în Deşteptarea.