Mel Gibson, suspectat că a agresat fizic şi verbal o jurnalistă în Australia

Poliţia din Australia a deschis o anchetă, luni, pe baza unor informaţii potrivit cărora actorul Mel Gibson ar fi agresat fizic şi verbal o jurnalistă care l-a fotografiat  în compania unei femei tinere, potrivit The Hollywood Reporter.

Kristi Miller, jurnalistă la cotidianul Daily Telegraph din Sydney, spune că l-a fotografiat pe Mel Gibson în timp ce cunoscutul actor ieşea dintr-un cinematograf, duminică seară, în compania lui Rosalind Ross, în vârstă de 24 de ani. Kristi Miller spune că a fost lovită în spate de Mel Gibson, care a agresat-o apoi şi verbal.

“Am fost şocată, am fost împinsă, busculată şi lovită în spate”, a declarat jurnalista australiană, care a mai spus despre actor că era “extrem de nervos”: “Credeam că îmi va trage un pumn în faţă”, a mai spus Kristi Miller.

Poliţia din statul australian Noul Wales de Sud, a cărui capitală se află la Sydney, a anunţat că va ancheta acest incident, însă nu a precizat infracţiunea vizată. Reprezentanţii din Statele Unite ai actorului Mel Gibson au negat existenţa oricărui contact fizic între el şi Kristi Miller.

FOTO: s_bukley/ Shutterstock