Confidenţialitate

Mehedinţi: Trafic oprit pe DN6 din cauza unui accident în care au fost implicate un TIR şi un autoturism

Traficul pe drumul naţional (DN) 6 este oprit, joi dimineaţă, în apropiere de Valea Cernei, în judeţul Mehedinţi, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit, accidentul soldându-se cu o persoană decedată şi una rănită uşor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, la ora transmiterii acestei ştiri, din cauza unei coliziuni frontale dintre un autoturism şi un autotren, traficul pe DN6 Orşova – Caransebeş este oprit pe ambele sensuri la kilometrul 368, între localităţile Orşova (judeţul Mehedinţi) şi Topleţ (judeţul Caraş-Severin).

Din primele informaţii de la faţa locului, şoferul autoturismului a intrat într-o depăşire riscantă şi a lovit frontal TIR-ul, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, Mădălina Viziru.

Pe DN6, în apropiere de Valea Cernei, conducătorul unui autoturism a efectuat neregulamentar manevra de depăşire unde din sens opus venea un autotren condus regulamentar, intrând în coliziune frontală cu acesta”, a declarat Mădălina Viziru.

Potrivit sursei citate, şoferul autoturismului a murit, iar un pasager care se afla cu acesta în maşină a fost rănit uşor.