Confidenţialitate

Meghan Markle spune că Palatul Buckingham răspândește minciuni despre ea și soțul său | VIDEO

Meghan Markle, soția prințului Harry, spune, într-un interviu pentru Oprah Winfrey, Palatul Buckingham răspândește minciuni despre ea și soțul său.

Realizatoarea americană Oprah Winfrey a întrebat-o pe Meghan Markle ce îşi imaginează că gândeşte palatul regal despre luările ei de poziţie.

“Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca, după tot acest timp, noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi”, a răspuns Meghan Markle într-un extras din interviu, difuzat miercuri seară de canalul american CBS.

Interviul realizat de Oprah Winfrey cu prințul Harry și Meghan Markle a fost înregistrat înainte de publicarea, miercuri, de The Times, a unor acuzaţii potrivit cărora Meghan Markle ar fi făcut obiectul unei plângeri pentru hărţuire în timp ce locuia la Palatul Kensington.

Cotidianul britanic a relatat că o plângere pentru hărţuire vizând-o pe Meghan a fost depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan.

Difuzarea integrală a interviului realizat de Oprah Winfrey este programată pentru 7 martie.