Confidenţialitate

Meghan Markle va publica o carte pentru copii, inspirată din relația prințului Harry cu fiul lor

Meghan Markle, ducesa de Sussex a Marii Britanii, va publica în iunie o carte pentru copii intitulată “The Bench”, despre relaţia dintre un tată şi fiul său, a anunţat editura Random House, potrivit Reuters.

Cartea este cea mai recentă “aventură” a lui Meghan şi a soţului ei, prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, de când cei doi au renunţat la îndatoririle regale şi s-a mutat la Los Angeles, anul trecut împreună cu fiul lor Archie.

The Bench”, inspirată de soţul şi fiul ei şi ilustrată de artistul Christian Robinson, va fi publicată pe 8 iunie şi va fi însoţită de o versiune audio, cu Meghan naratorul poveştii.

“The Bench a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soţul meu de Ziua Tatălui, la o lună după naşterea lui Archie. Poezia a devenit această poveste”, a explicat ducesa de Sussex într-un comunicat.

“Speranţa mea este ca The Bench să rezoneze cu fiecare familie, nu contează sub ce formă, la fel de mult cum se întâmplă în cazul familiei mele”, a spus Meghan.