Medalie de bronz pentru Monica Ungureanu

Monica Ungureanu a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei 48 kg, joi, la Campionatele Europene de judo de la Varșovia.

Monica Ungureanu a învins-o în meciul decisiv pe Noa Minsker, din Israel.

România participă cu o delegație de 12 sportivi la Campionatele Europene de judo, care desfășoară până duminică în capitala Poloniei.

Vineri este rândul băieților de la categoriile mijlocii: Marcel Cercea și Alexandru Raicu luptă la 73 kg, iar la 81 kg vor lupta Vlad Vișan și Elemer Szocs.

Sâmbătă au șansa la medalii reprezentanții categoriilor mari: Cristian Bodîrlău la 90 kg, Daniel Matei la 100 kg și Daniel Natea, numărul 4 mondial la categoria +100 kg și bronz anul trecut în Rusia.

Duminica este rezervată concursului pe echipe, România fiind reprezentată în întrecerea masculină unde Laszlo Szoke se va alătura echipei la categoria 66 kg.

În 2010, la Europenele de la Viena, echipa masculină de judo a României reușea să câștige medalia de bronz.

Loturile olimpice sunt însoțite de 4 antrenori, Simona Richter și Gianina Andreica la feminin, Aurelian Fleisz și Emil Morar la masculin, medicul Mirela Pop și masorul Mihai Hanas. La întrecerea continentală va oficia și arbitrul Marius Jeberean.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS