Confidenţialitate

Meciul dintre FC Argeș – Sepsi Sf. Gheorghe a fost amânat

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis amânarea partidei dintre FC Argeș și Sepsi Sfântu Gheorghe din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Sepsi Sfântu Gheorghe are 21 de jucători infectați. Aceștia se alătură altor oameni din cadrul clubului, dar și antrenorului Leo Grozavu, care se luptă cu virusul de mai multă vreme.

„E adevărat că ni s-a amânat meciul, cred că nu există dubii, la ora actuală avem 21 de jucători infectați, plus alți membri ai staffului sau auxiliarii lotului.

Nu ne poate blama nimeni, ați văzut că am jucat 3 meciuri de campionat deși aveam foarte mulți jucători infectați. De data asta chiar nu s-a mai putut, cred că dacă ne-ar fi pus să jucăm am fi fost nevoiți să intrăm eu și Robert Ilyeș (n.r. – antrenorul secund).

Să vedem cum va fi la meciul cu Poli Iași. Chiar dacă noi vom vrea să îl jucăm, trebuie să ne dea voie și DSP-ul. E adevărat că până atunci vor reveni câțiva jucători, dar nu știu dacă suficienți.

Rămâne de văzut ce vom face, sper să nu apară discuții, mai ales că noi am jucat și când am avut mai mult de jumătate dintre jucători infectați și nu ne-am plâns niciodată.

Cele 5 puncte obținute în aceste 3 meciuri ne-au arătat ce forță de grup avem și că putem depăși probleme care chiar nu țin de noi. Vedeți cu acest virus, e incontrolabil…”, a declarat Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, pentru GSP.

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat în ultimele două partide jucate în Liga 1: 2-2 cu Voluntari și 3-3 cu Viitorul. Partida cu FC Argeș a fost amânată la cererea oaspeților.