Meciul de retragere al lui Mutu și demonstrativele Simonei Halep de la Cluj, amânate pentru 2021

Cea de-a treia ediție a Sports Festival, organizat anual la Cluj, nu se va mai desfășura în această vară.

Evenimentul ar fi trebui să aibă loc pe “Cluj Arena“, în perioada 11-14 iunie, dar a fost mutat vara vitoare, din cauza pandemiei de Covid-19.

”Situaţia creată de această pandemie şi directivele date de autorităţi ne determină să spunem time out pentru un an. Suntem cu gândul la impactul pe care îl are acest time out asupra sportului, la nivel local, naţional şi mondial. Ce înseamnă această pauză pentru clubul nostru favorit, cum se menţine mental şi fizic sportivul nostru preferat în această perioada de pauză? Ce înseamnă pentru noi? Ştim doar că o să ne fie dor! Dor de aplauze, de senzaţia de piele de găină dată de Simona Halep unei săli pline, dor de numărul 10, tricolor şi golurile lui Adi Mutu, dor de sentimentul dat de linia de sosire dintr-un cros şi de podiumul împărţit cu prietenii. Ştim că vom lucra mai intens pentru ca revederea noastră să fie o super experienţă! Ne dorim ca festivalul să aibă loc relativ în aceeaşi perioadă (iunie 2021), dar trebuie să ţinem cont şi de calendarele jucătorilor şi datele turneelor globale de tenis. Revenim cu un update pe tema datei exacte cât de curând posibil”, scrie intr-un comunicat al organizatorilor.

Cea mai valoroasă jucătoare română de tenis, Simona Halep, care ar fi trebuit să joace meciuri demonstrative la Cluj, a transmis un mesaj fanilor ei:
Dragii mei, din păcate este nevoie să amânăm întâlnirea noastră de la Sports Festival din Cluj până când situaţia ne va permite să organizăm acest eveniment fără a pune în pericol sănătatea noastră. Vom reveni curând cu informaţii referitoare la data în care ne vom revedea. Vă îmbrăţişez cu drag”.

Spectatorii care nu vor să păstreze biletele deja cumpărate au la dispoziţie o lună pentru a trimite un email către operatorul de ticketing, pe adresa voucher@entertix.ro şi să ceară un voucher valoric valabil până pe 30 septembrie 2021.

La Sports Festival, în această vară, ar fi trebuit să aibă loc şi un meci de retragere al lui Adrian Mutu, în care care s-ar fi confruntat două echipe formate din foste și actuale vedete ale fotbalului: World Stars – cu prieteni şi foşti coechipieri de renume ai lui Mutu, şi Team România – cu foşti componenți ai naționalei “tricolore”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS