Mayweather va boxa cu Nurmagomedov

Este oficial, Floyd Mayweather îl va întâlni într-un meci de box pe noul campion mondial la arte marțiale mixte, Khabib Nurmagodeov.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a rusului. Confruntarea va avea loc anul viitor, la 4 mai, în Cecenia, la Groznîi.

Gala numită “One king în the jungle” va fi găzduită pe stadionul echipei de fotbal FC Achmat, deținută de președintele cecen Ramzan Kadîrov.

Amintim, Nurmagomedov l-a învins de curând, într-o confruntare UFC, pe irlandezul Conor McGregor, care a pierdut la rândul lui în fața lui Mayweather un meci de box organizat anul trecut la Las Vegas, cu cea mai mare bursă din istorie: 250 de milioane de dolari.

Rusul născut în Daghestan este neînvins în meciuri de MMA, dar va fi la prima lui confruntare de box clasic, unde Floyd Mayweather nu are nicio înfrângere în 50 de partide.

Bursa galei din Cecenia nu a fost încă anunțată, dar se așteaptă ca ea să depășească 100 de milioane de euro.

Nurgamedov a ales să lupte la Groznîi, fiindcă la Las Vegas riscă să fie suspendat, după ce la finalul meciului cu MgGregor a sărit peste gardul cuștii pentru a-l lovi pe antrenorul irlandezului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS