Confidenţialitate

Mauro Pina revine în România

Mauro Pina revine în România pe 7 și 8 iunie pentru a susține două concerte la București și Ploiești.

Mauro Pina este cunoscut celor care ascultă șlagărele italiene. Născut în Erba, Italia, în iunie 1966, fascinația lui pentru muzică a început din fragedă copilărie și continuă și în ziua de astăzi. Pasiunea lui a debutat la vârsta la trei ani, când a început să asculte discurile tatălui său. A continuat să studieze percuția, basul, chitara, pianul și armonica – practic orice instrument care îi era dăruit sau ajungea din întâmplare în casa părintească. Îndrăgostit de muzica anilor ’60, a pus bazele unei trupe-tribut The Beatles la vârsta de 13 ani.

În anul 2006, Mauro și-a deschis propria casă de discuri, Dreamcastle, și a început să organizeze concerte care s-au bucurat de un mare succes. Cariera sa de cantautor a revenit în atenția publicului în 2015, când prietena sa din copilărie, Rosalinda Celentano, l-a ajutat să înregistreze un album, ”L’ho scritto io”. Primul extras pe single este „Sei Fantastico”.

În București, Mauro Pina va cânta în data de 7 iunie, la Drunken Lords, începând de la ora 21:30. Ploieștenii vor avea ocazia de a-l vedea în concert pe 8 iunie, în Doroftei Pub. Biletele pentru show-urile din 7 și 8 iunie costă 30 de lei, cele pentru București sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro, și în rețeaua iabilet.ro, iar pentru concertul din Ploiești se pot face rezervări la numărul de telefon 0756 195 553.