Confidenţialitate

Mastercard și PayPal extend serviciul Instant Transfer în Europa

Ca urmare a lansării cu succes în SUA și Singapore, Mastercard și PayPal extind serviciul Instant Transfer în Europa. Prin urmare, serviciul este acum disponibil în Bulgaria, Bosnia, Germania, Italia, România, Serbia, Slovenia, Spania și Marea Britanie.

Instant Transfer le permite clienților PayPal să își transfere fondurile disponibile, din portofelul electronic PayPal, direct pe cardurile proprii Mastercard, în timp real.

Consumatorii au, astfel, posibilitatea de a transfera fonduri direct pe un card de plăți, cum este cel de debit, ceea ce este mult mai confortabil pentru cei care preferă să acceseze mai des informațiile referitoare la cardul lor, decât detaliile aferente contului bancar.

„Această nouă lansare din cadrul parteneriatului nostru pe termen lung cu PayPal reprezintă un pas în plus în direcția diversificării opțiunilor pe care le asigurăm clienților noștri.

Suntem încântați că putem folosi expertiza comună în domeniul inovării plăților, pentru a le ușura viața clienților noștri din Europa. De acum, aceștia pot alege modul în care doresc să își acceseze fondurile, fără a compromite viteza, confortul și securitatea tranzacțiilor”, a spus David Dechamps, Senior Vice President, Digital Payments & Labs, Mastercard Europe.