Confidenţialitate

MASSIF: Free your wild side. Festivalul are loc la Poiana Brașov, în perioada 3-5 martie 2023. Primele abonamente, disponibile de joi, 10 noiembrie | VIDEO

MASSIF, cel mai nou concept de divertisment de la munte, organizat de creatorii celor mai mari festivaluri de muzică din România și nu numai – UNTOLD și Neversea – are loc în perioada 3-5 martie la Poiana Brașov. Conceptul care stă la baza festivalului este „Free your wild side”. Așadar, la începutul lunii martie 2023 ai parte de 3 zile de distracție, muzică, sporturi de iarnă și nelipsitul vibe de festival. Primele abonamente vor fi puse în vânzare începând cu data de 10 noiembrie 2022.

Sursa foto: Europa FM / Andrei Mușat

Ce înseamnă „Free your wild side”, conceptul MASSIF

„Free your wild side” reprezintă o nouă viziune pentru România. Organizatorii pregătesc pentru cele 3 zile de distracție la munte mix-ul perfect dintre atmosfera de festival și activitățile de iarnă.

MASSIF: Unde se va desfășura festivalul și cum va fi amenajată locația

Festivalul de va desfășura pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Brașov, dar și în alte locații din stațiune. Iubitorii de muzică, sporturi de iarnă și distracție vor avea parte de două scene de dimensiuni mari într-un perimetru bine delimitat, cu instalații și amenajări de zăpadă și gheață, ambele scene fiind poziționate pe platoul de la Pârtia Bradul.

Alte scene și music spot-uri vor fi montate prin stațiune, unde pasionații sporturilor de iarnă și ai muzicii pot să petreacă și să trăiască cea mai intensă experiență de la munte din Europa Centrală și de Est.

Obiectivul festivalului MASSIF

Creatorii, împreună cu autoritățile locale, își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai atractivă stațiune montană destinată tinerilor din Europa și să o pună pe harta internațională a evenimentelor de muzică. Totodată, MASSIF va însemna și o nouă ofertă pentru turismul montan din regiune.

Allen Coliban, Primarul Municipiului Brașov, despre MASSIF: „Un eveniment de muzică pentru tineri, care să poziționeze Poiana Brașov drept o destinație adresată în primul rând tinerilor, la nivel național și internațional”

Sursa foto: Europa FM / Andrei Mușat

„MASSIF este un eveniment foarte important, este vestea pe care foarte mulți brașoveni o așteptau. Am primit multe întrebări în acest an despre ce se întâmplă cu MASSIF și când va fi. Pandemia ne-a obligat să așteptăm până în 2023 și iată că în 3-5 martie 2023 avem această certitudine. Vom avea un eveniment de mare anvergură, un eveniment de muzică pentru tineri, care să poziționeze Poiana Brașov drept o destinație adresată în primul rând tinerilor, la nivel național, cât și internațional”, a spus Allen Coliban, primarul Brașovului.

Bogdan Rădulescu, Chief Business Officer UNTOLD Universe: „Vom reuși să oferim celor pasionați de muzică și distracție, dar și celor pasionați de sporturi de iarnă, cea mai complexă și intensă experiență de festival”

Sursa foto: Europa FM / Andrei Mușat

„MASSIF este cel mai mare concept de entertainment dezvoltat pentru cadrul montan de iarnă din Centrul și Estul Europei. Sunt convins că vom reuși să oferim atât celor pasionați de muzică și distracție, cât și celor pasionați de sporturi de iarnă, cea mai complexă și intensă experiență de festival, cu entertainment de cea mai bună calitate pe pârtiile din Poiana Brașov și în mai multe locații din stațiune”, a spus Bogdan Rădulescu, Chief Business Officer UNTOLD Universe.

Primele abonamente la MASSIF: Preț special de 79 de euro și disponibilitate din 10 noiembrie 2022

Fanii vor putea cumpăra primele abonamente la prețul special de 79 de euro plus taxe. Acestea vor fi puse în vânzare începând cu 10 noiembrie 2022 pe platforma In-town.

Prețul final al abonamentului General Access va fi de 149 euro plus taxe.

Abonamentele VIP vor fi scoase la vânzare în curând, anunță organizatorii festivalului.

Vacanță la munte în atmosfera MASSIF

Fanii nerăbdători care doresc să-și asigure o vacanță completă în care să includă și atmosfera MASSIF își pot achiziționa încă de pe acum pachete de cazare cu abonamente General Acces la eveniment incluse, de la toate hotelurile din Poiana Brașov.

Sursa foto: MASSIF