Confidenţialitate

Mărturii ale ascultătorilor Europa FM care au supraviețuit unor accidente

Ascultătorii Europa FM ne-au mărturisit că nu respectă mereu regulile din trafic dar încearcă să se autodisciplineze, alții spun că sunt nevoiți prin natura meseriei de șofer profesionist să răspundă la telefon în timp ce conduc, deși riscă nu doar amenzi ci și viața lor și a celorlalți din jur.

Petru ne-a povestit o tragedie prin care a trecut și spune că vrea ca noi toți să învățăm din trauma prin care a trecut.
A luat viața unui tânăr, în urma unui accident, însă nu el a fost vinovat. Șoferul care și-a pierdut viața conducea cu o viteză prea mare, nu avea centură de siguranță și vorbea și la telefonul mobil în timp ce conducea.

Toate acestea au provocat o tragedie cu urmări și în ziua de azi. S-a întâmplat în urmă cu 6 ani, iar Petru încă mai are coșmaruri deși a fost și la psiholog după trauma prin care a trecut:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Unii ascultători Europa FM spun că au învățat din experiențe și după ce au trecut printr-un moment de panică la volan, sunt mai atenți la drum. Totuși nu pot renunța la telefonul mobil din cauza meseriei. Cred că vorbind la telefon pe drum câștigă timp, este de părere Călin, șofer profesionist. El a acroșat o femeie pe trecerea de pietoni, pentru că nu era atent la drum și se uita în telefon:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.