Mariza, din nou în România

Melodramatica regină a muzicii fado, parte Greta Garbo, parte Mick Jagger, Mariza nu se mai satură de România.

Mariza, în concert extraordinar, din nou în România! Pe 24 martie 2015, la Sala Palatului din Bucureşti

Niciun alt artist portughez de la Amalia Rodrigues încoace nu s-a bucurat de o carieră internațională atât de triumfătoare, bifând succes după succes pe cele mai prestigioase scene ale lumii, cu comentarii laudative de la cei mai exigenți critici muzicali de peste tot și nenumărate premii și distincții internaționale. Partenerii săi muzicali au fost pur și simplu cei mai buni: Lenny Kravitz și Sting, Cesaria Evora și Tito Paris, Jacques Morelenbaum și Ioan Mauceri, José Merced și Miguel Poveda, Gilberto Gil și Ivan Lins, Carlos do Carmo și Rui Veloso. Iar repertoriul său, deși bine înrădăcinat în fado clasic și contemporan, a crescut în timp pentru a include ocazionalele morne din Capul Verde, R&B-uri clasice, sau orice alte teme pe care ea le îndrăgește.

Pe toata durata lunii decembrie, toate biletele pentru concertul Mariza, mai puțin cele VIP, au 10% reducere, și pot fi cumpărate la prețurile de 198; 157,5; 126; 99 lei, în funcție de distanța față de scenă. Începând cu data de 1 ianuarie 2015, bilete costă 220, 175, 140, 110 lei. Biletele VIP nu fac obiectul presale-ului și sunt disponibile la prețul de 260 lei.

Biletele pentru concertul Mariza din martie 2015 se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.